Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldhoz hol találtatok partnert?
Figyelt kérdés
nov. 19. 07:58
1/5 anonim válasza:
goldengate.hu
ha normális vagy, találsz bármire partnert.
2/5 anonim válasza:
cuckold kapcsolat is párkapcsolat! szóval ott is a szeretet a bizalom és együttélés a lényeg. kimondottan erre barátnőt keresni nem életszerű , nem valószínű hogy lehet! barátnőt keres először szerintem magadnak és majd barátnődnek próbálj finoman célozni erre a dologra, figyeld a reakcióját hogy reagál! de ne erőltesd ! még ha elsőre vissza is utasítja az nem azt jelenti hogy később se lenne benne, de egy nőnek látnia kell, éreznie kell hogy tényleg szereted és fontos neked! így később még mindig finoman meg említheted célozhatsz erre a dologra , így hamarabb célt érhetsz ha erre vágysz! a nők is szeretik az ilyen játékokat, izgalmakat! de nem adják könnyen
3/5 anonim válasza:
Na most igen. Mire gondolsz pontosan?
Ha bullt kerestek akkor Goldengate vagy Tinder.
Ha kapcsolatot keresel, hát jó kérdés. Szerintem nagyon ne húzd el a dolgot és próbálj meg az elején rátérni a lényegre. A legtöbb nő nem határolódik el, csak legyél határozott meg őszinte.
4/5 anonim válasza:
Mit is keresel pontosan?
Pasit aki dugja a nőd, vagy párt akihez beszállhatsz?
5/5 anonim válasza:
Pasiként engem is érdekelne ilyen kapcsolat, normális párhoz beszállóként. Nem tudom, hogy előny vagy hátrány, hogy tudok és szeretek masszírozni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!