Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő volt a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt a legtöbb amit harcoltál egy nőért hogy meztelenül lásd vagy esetleg meg tudd dugni ?

Figyelt kérdés
Én hét évet vártam a szomszéd csajra .Első perctől fogva gerjedtem rá.Férjnél volt és nagyon nehezen megközelíthető .Elváltak a házat ő kapta az osztozáskor .Vallás után még jobb lett sportolni kezdett .És néha néha eljárni szórakozni .A sors úgy hozta egy nyári este ugyanazt a helyet választottuk …

nov. 18. 18:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Egy év spanyol szakkör 😁 aztán majd 9 évig voltunk együtt..🥲
nov. 18. 21:15
 12/26 A kérdező kommentje:
Páran azért tudják miről beszélek .
nov. 18. 21:19
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Az olyan nagy valami egy nőt levetkőztetni?

Ezt nem tudtam.

nov. 18. 21:23
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
26 év volt..Aztán meghalt a férje,most már a feleségem.
nov. 18. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Harc nem volt, de kb. 2.5 évet vártam, mire függetlenedett, és összejöttünk. Jó teste volt a nőnek (nem vékony, hanem olyan igazi "mindenhol kerek, de csak amennyire kell", tehát normál derék, minimális has, de nagy, kerek mellek és formás fenék, combok és vádlik), de mint kiderült, agyban nagy bajok vannak, meg igazából független se volt mindig, így hamar megköszöntem a lehetőséget.
nov. 18. 22:30
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha harcoltam egy nőért, annak soha nem volt semmi eredménye. Ha összejött valami egy nővel, nem kellett érte harcolnom. A nőknek vagy azonnal tetszel, vagy soha nem fogsz.
nov. 18. 22:56
 17/26 anonim ***** válasza:
45%
3 évet harcoltam egy SS hadosztály tagjaként a keleti fronton az asszonyért.
nov. 18. 23:23
 18/26 Sz.Árpád ***** válasza:
59%
Nem harcoltam, de jóban voltunk, csak puhítgatni kellett. 9 év.
nov. 19. 07:38
 19/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudjuk megparancsolni egy nőnek, hogy vonzódjon hozzánk, viszont a vonzalom kialakulását befolyásolni tudjuk a viselkedésünkkel. Pozitív és negatív irányban is. Például ha teperünk érte, ha loholunk utána, az eléggé lelombozza a nőket általában.
nov. 19. 09:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Fiatalon volt egy csajom, akivel másfél évbe telt, mire lefeküdtünk, mert nem érezte biztosnak magát. A szex amúgy érdekelte, volt orál meg kézimunka rendesen, de dugni csak viszonylag sokára sikerült.
nov. 19. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!