Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag alatti férfinak lehet vékony barátnője manapság?
Figyelt kérdés
ma 08:41
11/22 anonim válasza:
Nem igazán értem...de nem biztos,hogy én vagyok a hülye...
12/22 A kérdező kommentje:
elmagyarázom
Egy pasi aki rondább mint az átlag, képes lehet vékony barátnőt találni? Vagy az ilyen csúnya pasiknak inkább már csak a kövérebb nők maradnak?
ma 09:02
13/22 anonim válasza:
Akkor meg úgy írd ki a kérdésedet,hogy egyértelmű legyen,mire is akarsz kilyukadni,bár véleményem szerint igenis arra gondoltál,csak a válaszokat olvasva inkább ferdítesz kicsit.
14/22 anonim válasza:
Vékony és csúnya, ápolatlan, alpári nőt (pl.cigánylányt) igen,képes találni.
15/22 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint beteg vagy, hogy lehet hogy egyesek folyamatosan a fszra gondolnak?
ma 09:27
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
#13 szerintem te tényleg beteg vagy, hogy mindenbe ezt látod bele.
18/22 anonim válasza:
Persze, a vékony lányok között is van sok átlag alatti nő, akivel egy átlag alatti férfi összejöhet gond nélkül.
19/22 anonim válasza:
12# miért nincsenek csúnya vékony nők??
De, akkor még még mindig nem értem...
20/22 anonim válasza:
Kit érdekel a nyomorod?! Kiírsz egy kérdést hogy milyen szerencsétlen vagy(de még megfogalmazni sem tudod!) majd mindenkit leszólsz! Csak provokálsz és vádaskodsz! Az ilyeneket ki kellene tiltani innen és az életből is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!