Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek, hogy ne fájjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy ne fájjon az első alkalom annyira?

Figyelt kérdés

Párommal már pár alkalommal próbálkoztunk az ügy érdekében, de sokadszorra is olyan fájdalomhoz hasonlót éreztem, mintha egy késsel szúrkáltak volna belül. Szerintem mondanom sem kell, hogy nem bírtam.

Több helyen olvastam tippeket, legyek elég nedves, kívánjam, relaxáljak, stb. Természetesen ez mind teljesült is, ennek ellenére elviselhetetlen volt a fájdalom és a párom szinte bent sem volt.

Lehet ennek valami egészségügyi oka? Vagy normális, hogy ennyire fáj?

Köszönöm válaszaitokat!

ma 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már többször próbálkoztatok és mindig fájt, akkor nem gondolod, hogy el kéne menni orvoshoz?
ma 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

Pedig te nem vagy még akkor felkészülve a szexre.

Hiába akarod vagy erőlteted még rosszabb lesz ez.

Nem vagy szerelmes és nem kivánod nagyon, csak te is túl akarsz már lenni rajta, ami talán a legrosszabb.

Mert ha egy nő nedvesedik akkor a hüvely is úgy alakul hogy betudja fogadni.

Nálad valami hiányzik amit innen lehetetlen megmondani.

ma 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
... még ne legyen első alkalom...
ma 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Már nem szűz nőknél is lehet olyan, hogy szinte görcsösen összehúzódik a hüvely bejárata.
ma 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha túl fiatal vagy azért lehet. Várj még vele!
ma 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Cseréld le a pasit! A szex nem fáj!
ma 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is ki kellene deríteni, hogy anatómiai vagy más okok állnak a probléma háttérben. Ha a probléma nem anatómiai jellegű akkor a hüvelyed lehet tágítani ujjazással, segédeszközökkel. Ha ez sem segít akkor csak nőgyógyász tud ebben segíteni.
ma 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet magányodban az ujjacskáiddal? Hányat tudsz nagy fájdalom nélkül betenni? Tampont használsz?
ma 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!