Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy ne fájjon az első alkalom annyira?
Figyelt kérdés
Párommal már pár alkalommal próbálkoztunk az ügy érdekében, de sokadszorra is olyan fájdalomhoz hasonlót éreztem, mintha egy késsel szúrkáltak volna belül. Szerintem mondanom sem kell, hogy nem bírtam.
Több helyen olvastam tippeket, legyek elég nedves, kívánjam, relaxáljak, stb. Természetesen ez mind teljesült is, ennek ellenére elviselhetetlen volt a fájdalom és a párom szinte bent sem volt.
Lehet ennek valami egészségügyi oka? Vagy normális, hogy ennyire fáj?
Ha már többször próbálkoztatok és mindig fájt, akkor nem gondolod, hogy el kéne menni orvoshoz?
nov. 18. 08:44
2/12 anonim válasza:
Pedig te nem vagy még akkor felkészülve a szexre.
Hiába akarod vagy erőlteted még rosszabb lesz ez.
Nem vagy szerelmes és nem kivánod nagyon, csak te is túl akarsz már lenni rajta, ami talán a legrosszabb.
Mert ha egy nő nedvesedik akkor a hüvely is úgy alakul hogy betudja fogadni.
Nálad valami hiányzik amit innen lehetetlen megmondani.
nov. 18. 08:46
3/12 anonim válasza:
... még ne legyen első alkalom...
nov. 18. 08:59
4/12 anonim válasza:
Már nem szűz nőknél is lehet olyan, hogy szinte görcsösen összehúzódik a hüvely bejárata.
nov. 18. 09:12
5/12 anonim válasza:
Ha túl fiatal vagy azért lehet. Várj még vele!
nov. 18. 09:30
6/12 anonim válasza:
Cseréld le a pasit! A szex nem fáj!
nov. 18. 09:50
7/12 anonim válasza:
Először is ki kellene deríteni, hogy anatómiai vagy más okok állnak a probléma háttérben. Ha a probléma nem anatómiai jellegű akkor a hüvelyed lehet tágítani ujjazással, segédeszközökkel. Ha ez sem segít akkor csak nőgyógyász tud ebben segíteni.
nov. 18. 10:01
8/12 anonim válasza:
Mi a helyzet magányodban az ujjacskáiddal? Hányat tudsz nagy fájdalom nélkül betenni? Tampont használsz?
nov. 18. 10:15
9/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az eddigi válaszokat. Egyébként fiatal felnőtt vagyok de olvasgatva itt a kommenteket lehet, hogy igazat kell adnom azoknak akik nem tartanak késznek rá, bármennyire is bízom meg a páromban, stb. :) Gondolkodtam egy nőgyógyászati ellenőrzésen is, biztos ami biztos, nem tudom mennyire lenne "overkill". Nézzétek el nekem ha esetleg túl aggódnám vagy gondolnám a dolgot, nyilván fontos ez nekem és új is!
nov. 18. 15:26
10/12 anonim válasza:
Az biztos hogy az a szintű fájdalom amit érzel, nincs rendben. Emlékszem a saját első alkalmamra, azt én akartam, pedig előtte 1 nappal azt mondtam hogy még ne, de akkor úgy éreztem hogy készen állok. Kicsit fájt csak, de gyorsan elillant a diszkomfort érzet. Szóval valahogy így kéne lennie. Szerintem nem rossz ötlet az hogy megbizonyosodj róla lent minden rendben van-e. Mert ha igen, akkor mentálisan nem állsz készen, félsz. Ami nem meglepő miután ilyen mértékű fájdalommal sikerült összekötni, lehet a tested már automatikusan befeszül. Első körben próbáljon a párod ujjazni, tágítani, te próbálj ellazulni tudatosan, ha próbálkozik is akkor is nagyon óvatosan és lassan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!