Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek bejön egy csaj fekete szoknyában?
Figyelt kérdés
Vagy csak én imádom őket úgy? Privátba mutatok egyet ha akarodnov. 17. 20:51
1/10 Fragments of Fantasy válasza:
Nem a fekete szoknya jön be, hanem általában a nők szoktak. Ha pedig tetszik egy nő(bár ritka az ilyen) akkor mindegy, hogy mit vesz fel.
2/10 anonim válasza:
Nekem jött már be, aztán másnap meg elment.
5/10 anonim válasza:
Igen, főleg ha jól feszül a popsiján. Lássuk!
6/10 anonim válasza:
A szoknya miatt biztos nem. Ha bejön egy csaj, akkor viszont lehet fekete szoknyába nyugodtan.
7/10 anonim válasza:
Akár több is. Beosztva a hét minden napjára.
9/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon be jön. Párom általában ilyenben jár dolgozni , mindig elképzelem hány pasi megnézi benne a fenekét.
10/10 anonim válasza:
Igen. De rövid bőrszoknya legyen. Szoknya fetisem is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!