Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha volna rá lehetőség? Sosem derülni ki? Rokon?
Figyelt kérdés
Fiúk véleménye érdekelne. Ha volna rá lehetőség hogy női rokonnal bármilyen szexuális dolog legyen. Ki lenne, s miért pont Ő?ma 16:50
11/19 anonim válasza:
Ez a kérdés megosztó. Egyik oldalról nézve:Ha valaki leveti a gátlásait és van partner hozzá miért ne élvezhetnék titokban? Másik oldalról meg jön a fújolás, mert tilos és erkölcstelen. Aki nem szereti a rántott húst ne egye. Akinek ízlik fogyassza egészséggel.
12/19 anonim válasza:
Azért ez szerintem a gátlások levetésénél és az erkölcsnél komolyabb. Ha például testvérről vagy szülőről/gyerekről van szó, az már igen komoly vérfertőzés, nem csak szimplán erkölcs kérdése.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom ez ér e!?
18 éves unokatesó lánnyal igen mert jól néz ki.
Végülis csak a nagynéném lánya, nekem a nagybátyám a rokonom, úgyhogy vérszerinti rokonság nincs köztünk.
16/19 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy csak a hímneműek írják le, hogy a lány tesóval lennének,vagy esetleg történt is valami. Pedig anonim oldal, tehát nők is írhatnának,ha ez így van. Viszont én úgy gondolom, a nőknek ez eszébe sem jutna,aki ffi meg azt írja,hogy meg volt a tesó,ha csak részben is,az nem mond igazat.
17/19 anonim válasza:
Másod-unokatestvéremről van szó. Pontosabban másod-unokahúgomról.
Vele el tudnám.
18/19 anonim válasza:
Hát annyira nem rokon, de a nevelt lányom nagyon jól néz ki! A koránál fejlettebb és szerintem már nagyon is kivánhatja a szexet.
19/19 anonim válasza:
Ha számít akkor én a sógornőmet nagyon megdugnám. Lefogyott most megint és nagyon beindít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!