Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális újdonságok amiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális újdonságok amiket nagyon élveztetek?

Figyelt kérdés
Milyen szexuális újdonságokat próbáltatok ki, amiket élveztetek? Új póz, vagy játékszerrel való kényeztetés?
nov. 17. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Mostanaban azzal szoktunk el lenni hogy felmegyünk égy anonim chatre ketten es ott szexhatelünk fiukkal vagy lanyokkal, közbe szexelünk is meg csinalunk egymassal dolgokat.
nov. 17. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Pisi nagyon izgatott régóta, a barátnőm meg végre engedte és sokkall nagyobbat löttem.

És ő is élvezi mert annyira mocskos és bizar és a "tiltott erdő" mindig izgis.

nov. 17. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kinyalták a fenekem. Előtte azt gondoltam róla, "fúj, ezt senkinek nem hagyom" de élőben nagyon kellemes volt.

L

nov. 17. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mélytorok! Azt nagyon szeretem. Nekem újdonság eddig talán 30 bol ketten tudták tövig bekapni, pedig átlagos a méretem
nov. 17. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Pisilés, bepisilés a nő részéről az, amire a leginkább begerjedek, bármikor, bárhol, akármennyiszer
nov. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!