Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mit szóltok ilyen pasira?
Aki extrém vékony, bicepsze 30 cm alatt van. Szóval full nőies, de a pénisze hatalmas. 19 cm, és jó vastag. Kellene ilyen pasi???
Nem ismerkedés, mert nekem kicsi a farkam... csupán érdekel, mert a véznákat is kicsúfolja mindenki.
Nagyon max alkalmi szexpartnernek jó lenne, ha egyébként szimpatikus belső tulajdonságokkal rendelkezik. Hosszútávon egy nőiesebb pasit nem tudnék elképzelni magam mellett párkapcsolatra, főleg, hogy én molett alkat vagyok.
27N
6 os de van 600 millió másik téma is csak esetleg te vagy az aki a farok témás posztokra kattint rá
erre gondoltál már? :D
Kit érdekelnek ezek?
Jól érezzem magam vele, nevessünk nagyokat, szeressem és ő is engem.
Bicepsz méret?
Nem akarok vele fát hordatni...
8 as
ha 15 éves lennék elhinném..de akik így beszélnek is inkább a kockahasú izmos palit húzzák jobbra tinderen nem a gizda gyereket :D
kit akarunk átverni.
így van kérdező vékony vagy, jól gondolod.. ez kevés nem jön be a nők többségének
én a frankót szeretem megmondani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!