Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik is kiröhögik a kis farkúakat?
Az "ingyenes" lányok jelentős része kineveti az embert, még ha nem is szándékosan. Letolod a gatyát és látod a szánalmat az arcukon. Valamelyik megsajnál és hagyja, hogy berakd neki, de többé nem fog keresni. A többség meg inkább feláll és otthagy rögtön.
A prostik hozzáállása is hasonló? Vagy ők nem adják az ember tudtára, hogy kicsi a kuki?
Ilyen mentalitással soha nem lesz prostin kívül máshoz közöd ..
Amit írtál tapasztalatból írod vagy a gyakoriról meg amit kiagyaltál ? Na látod!
Szerintem még a nagyszájú bunkó lányok se röhögnek ki egy RENDES pasit, az más ha kicsi neki de közben bunkó is. Amúgy egy rendes pasit ha van 13-14 centi onnantól nem fog nő otthagyni. 12 centivel azt mondom előfordulhat már ..
"Valamelyik megsajnál, és hagyja hogy berakd neki, de többé nem fog keresni"
Ezt nem értem. Mármint a prosti?
Voltam egy-kettőnél de eddig egyik se hívott vissza és tudtommal nem is keres téged a prosti ha csak nem alakul ki olyan jó kapcsolat kettőtök között ergo én is kis mérettel rendelkezem de nem azért vagyok feszült egy új lánynál.
Kérdező az biztos hogy nem mostanában voltál utoljára nővel szóval lazíts egy kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!