Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legidősebb nő illetve férfi partner akivel szexeltél?
Figyelt kérdés
Hány év különbség volt köztetek, és milyen volt a szex?nov. 16. 16:35
12/26 anonim válasza:
34 voltam a Partner 53. Isteni volt ,vissza is járok. 35f
15/26 anonim válasza:
25 voltam, a nő 55.
Varázslatos volt!
17/26 anonim válasza:
23 voltam amikor összejöttünk, a pasi 50.
Senkivel nem volt olyan jó a szex, mint vele, előtte sem, azóta sem.
18/26 anonim válasza:
Ha tabu ha nem, mégis életre szóló emlékek és elmények származnak nagyobb korkülönbségű kapcsolatoknál akár férfi akár női oldalról. Sokan vannak akik vágynának ilyesmire de nem adatik meg nekik.
19/26 anonim válasza:
#18 Ez egy olyan gondolatmenet volt, hogy adom is rá a hasznost. Én is vágytam rá fiatalon, de nekem nem jött össze egy idősebb hölgy. Sajnos elmentek az évek felettem, már 49 vagyok, és valószínűleg már nem is fog összejönni, de még mindig izgatja a fantáziám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!