Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér nőket kedvelő férfitársa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőket kedvelő férfitársaim,mekkora a legnagyobb nő, akivel még szexelnétek?

Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert ahogy öregszem az egyre nagyobb nő jönnek csak be.Minél nagyobb méretei vannak egy nőnek,annál jobban vonz,izgat.Más is lehet így ezzel?

nov. 16. 14:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok....Én így vagyok a 40 kg-os csontkollekciókkal.
nov. 17. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
100 kis nőként jó hogy vannak ilyen pasik:p
nov. 18. 06:01
 13/14 Zsoltika78 ***** válasza:
Minél nagyobb idomok es felesleg van rajta A LEGJOBB ha van ilyen holgy írhat privát.43F
nov. 18. 06:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Szivesen leirom privatban,hogy mit csinalt velem es mit csinaltam egy 110kg os 50essel
nov. 22. 02:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!