Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezik a nők ennyira a szexet?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal jobban mint a pasik. Én akikkel együtt voltam, mindegyik szinte transzba esett annyira élvezte, alig voltak maguknál a gyönyörtől és pl volt köztük határozott, "kemény" nő is (cégvezető) aztán őt is teljesen "kicsináltam."nov. 15. 21:37
3/11 anonim válasza:
Miért ne élveznénk, amikor a jó partnerrel kifejezetten élvezetes és jóleső dolog? Nem is értem a kérdést.
4/11 anonim válasza:
A cégvezetős nőt nem is értem.
Voltam már jogásszal is.
És akkor mi van? :-(
5/11 anonim válasza:
Nem a foglalkozásától függ, és aki határozott, ő is élvezheti.
6/11 anonim válasza:
Nekik sokkal intenzívebb az élmény és hosszabb is.
Ennek evolúciós okai vannak.
7/11 anonim válasza:
Mi mást próbálna meg élvezni a nyomorult? Amelyik veled szóba áll, gondolom egy könyv elolvasása gondot okozna, ezért marad ez...
8/11 anonim válasza:
És idejársz hencegni? Szánalmas vagy...
9/11 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy ha viszket a füled és az ujjaddal megdörgölöd és kihúzod az ujjad akkor az ujjadnak ,vagy a fülednek a jobb érzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!