Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezi egy pasi a punci kornyekem (nadragon keresztul) hogyha nem latszik semmi belole?
Figyelt kérdés
Nem vag be meg semmi.ma 19:00
1/10 anonim válasza:
Én is megszoktam nézni. Próbáljuk elképzelni,hogy mi lehet a nadrág alatt.
3/10 anonim válasza:
Te láttál már valamit azelőtt hogy megnézted volna?
4/10 anonim válasza:
Mert a tested ülep/ágyék része attól még ott van.
5/10 anonim válasza:
Mindig csekkolom a nekem arcra tetsző nő sunáját, pont úgy, mint a mellét vagy a seggét. Hátha domborodik vagy patázik.
6/10 anonim válasza:
Azért "beszédes". Milyen az "íve" :)
mekkora a "púp"... azért fantázia mozgató...
7/10 anonim válasza:
Mert szerinted mit kellene nézni? Attól, hogy úgy csináltok, mint ha nem létezne, mint ha nem lenne ott, attól még nem vagyunk hülyék.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, de barátnőm is panaszkodik hogy az övét is szokták nézni a buszon.
10/10 anonim válasza:
Te(Ti) nem néztek oda a hapsinál??? Vagy csak a kezét nézitek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!