Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném látni a páromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném látni a páromat, hogy más farkától élvez el, normális ez a vágyam?

Figyelt kérdés

nov. 15. 07:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

#19 De igaz.

#20 Hiába írod ezeknek.

nov. 15. 11:46
 22/35 anonim ***** válasza:
68%

1) senki nem mondta, hogy követendő példa!

2) sok pár nem meri elmondani ez igaz, sok pár viszknt igen és meg is élni!

3) nem átadom mint egy használható tárgyat! Ez eleve nem arról szól, hogy a 3. Félnek megfelelni. Ez arról szól, hogy ha a párod akarja megteheti de nem kényszerítek rá semmit...

nov. 15. 11:51
 23/35 anonim ***** válasza:
51%

Mivel neked ez nem okés így nem is vagy ebben benne. Akkor hinnan tudod mi azoknak a motivációja aki meg szereti ezt?

Kívül állóként gondolsz valamit aminek nem biztos, hogy köze van a valósághoz.

Elfogadjuk, hogy nektek ez nem fér bele és nem okés, de ha nem vagy benne akkor ne mond meg azt másnak mi a motivációja. De az ilyeneknek lehet magyarázni úgyis a saját világodban gondolsz valamit ami nem a valóság...

nov. 15. 11:54
 24/35 anonim ***** válasza:
55%
#23 Attól hogy nem tudod megdugni rendesen az asszonyt, ő pedig palimadárnak néz, mert még titkolózni sem kell a megcsalás végett, még nem én vagyok a hibás. Nem kell mindenben benne lenni, hogy tudjuk az okát.
nov. 15. 12:19
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

Én csak férjemből indulok ki.

Bármikor átadott volna másnak, bármikor félremehettem volna kapcsolatunk elején. Nem tettem, mert számomra nem itt kezdődik a szeretet.

Most a feleségeként hallani sem akar ő sem arról, hogy átadjon másnak. Mert már SZERET. Az övé vagyok.

Itt kezdődik a bizalom. (vagyis számunkra)

Hogy bár felpróbálhattam volna mellette az egész várost, mert megtehettem volna, mégsem tettem. Kitartottam mellette, még akkor is mikor hónapokig nem tudtunk találkozni.

nov. 15. 12:21
 26/35 anonim ***** válasza:
30%
25.ezekszerint ha jól értelek akkor csak így lehet szeretni? Ez a szeretet? Olyan nincs hogy mind ketten akarják és ugyan olyan szeretet van köztük, mint köztetek? Így érted?
nov. 15. 12:38
 27/35 anonim ***** válasza:
63%
az nem igaz hogy csak Azok csinálják, ahol a pasi nem tudja rendesen megdugni a csajt ! ha nekik úgy jó, boldog a kapcsolatuk házasságuk hogy másik férfi elégíti ki a párjukat és a férj akár ott van közben! akkor mi van? az miért zavar titeket? vagy bárki mást? nem a te ti barátnőtök,feleségetek, igaz? ja tényleg. ha ennyire zavar a cuckold téma benneteket akkor minek nézitek az ilyen kérdéseket? senki nem állítja be a cuckold életmódot általánosnak meg természetesnek sem! de ne csináljunk már úgy mintha kötelező lenne! aki nem akarja vágyik rá az úgyse csinálja. egyébként egyáltalán nem új divat a cuckold sem réges régóta van akár csak a hármas négyesezések! csak hát a mai világ már sokkal nyíltam meg ugye itt az internet, sokat változott a világ a régi prűd világhoz képest a hol mindent titkoltak! meg minden szégyen volt! de a lényeg hogy ma sem kötelező
nov. 15. 13:02
 28/35 anonim ***** válasza:
46%

Nem ezt írtam 26os.

Csak azt, hogy szerintem nem normális dolog.

De még nem velem csinálják az idióta h.lyeséget csinálják.

Meggyőzni úgysem tudtok, hogy ez márpedig mennyire jó és mennyire szeretem ezzel a párom, hogy oda adom másik félnek is.

nov. 15. 13:16
 29/35 A kérdező kommentje:
27# Ott a pont nálad!
nov. 15. 13:22
 30/35 anonim ***** válasza:
20%
régen is meg voltak ezek a problémák! kis farok, merevedési gondok, megcsalások, sőt hármas, négyes, többesek,CUCKOLD! csak régen nem volt internet a hová mindent kiírjanak az emberek mint pl ez az oldal vagy bármilyen más oldal. most az internetnek hála mindent meg lehet osztani, panaszkodni vagy akár közszemélre tenni! régen esetleg akik vezetek naplót abba írták panaszaikat, élményeiket, stb. internetnek hála most még könnyebb férfiakat nőket találni vágyak megéléséhez. régen biztos nehezebb volt
nov. 15. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!