Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tesi órán miért a fiúk előtt csinálják a gyakorlatokat és miért rakják ki a seggüket?
Figyelt kérdés
nov. 14. 20:08
4/12 anonim válasza:
Hol csinálják? Menjenek ki vagy küldjék ki a fiúkat?
5/12 anonim válasza:
Minálunk külön voltak a lányok. Összevonták őket egy másik oszály lányaival. De én inkább néztem volna őket, ha szépek lettek volna köztük. De nem nagyon voltak azok. Ha meg annyira nem szép, akkor nem is érdekel. De azért én kíváncsi lennnék, a kérdező ki a fene lehet? Lány, fiú, tanár, szülő? Még azt se írtad oda a kérdésedbe, hogy te ki vagy??????????????
6/12 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a lányok választhatnának másik tornatermet, de inkább a fiúknak rakják ki... Nyilván...
8/12 anonim válasza:
Hol csinalnak mashol te agyhalott nem toluk fugg
9/12 anonim válasza:
Nálunk pontosan úgy volt ahogy írod. Fiúk helyezkedtünk el hátrébb, a lányok meg előttünk. Spontán így alakult. Természetes dolog hogy a lányok pucsítanak előttünk.
10/12 anonim válasza:
Hát én néztem, sokukon volt jó feszes rövid naci amiben minden kirajzolódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!