Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mekkora volt a legkissebb farok méret egy pasinál, amivel dolgotok volt?
Figyelt kérdés
Mit tudtatok kezdeni vele?nov. 14. 17:42
12/21 anonim válasza:
kb 6-7 cm. olyan volt mint egy ceruzaelem.
13/21 anonim válasza:
Kb 11cm lehetett. Mikor megláttam közöltem vele, hogy ebből így nem lesz semmi.
14/21 anonim válasza:
# 12 és te lettél a duracell nyuszi, akibe beletette?
15/21 anonim válasza:
Mint a hüvelykujjam. Be tette de.... Első és utolsó alkalom volt. Pár nap múlva szakítottam vele de nem mondtam meg az igazi okot.
16/21 anonim válasza:
Centire nem tudom, de mikor először betette, akkor nem tudtam, hogy bent van-e, vagy még mindig csak ujjaz. Elég kiábrándító volt, de azért összejártunk egy ideig, mert magányos votlam és jól csókolt.
17/21 anonim válasza:
De akik ilyen 10 centi alatta méreteket írnak, ti állva értitek ezt ? Mert én kiégek ha a lankadt 8 centis péniszekről írtok mert azok állva lehetnek 15-20 centisek is
18/21 anonim válasza:
Persze hatod 16 venti volt a legkisebb a többi meg mind 20 centi mi? 😂
19/21 anonim válasza:
Kettőből nem lehet reális a 16 +18-19?
Mert azt nem írta, hogy mennyiből volt a legkisebb.
20/21 anonim válasza:
Lankadtról mi értelme lenne beszélni? így pisiléshez kell használni. Szerintem merev méreteket írnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!