Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném hogy szex közben a párom magához is nyúljon mert ez izgat, de ő ezt nem akarja mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én bármit kér ami izgatja megteszem, ő szinte semmit sem. Kértem hogy simogassa magát, de azt mondja akkor minek vagyok én? Szerintem nem egy hű de extra dolgot kértem tőle. Hagyjam az egészet, vagy mit csináljak?nov. 14. 08:37
11/11 anonim válasza:
Persze ott is hagyhatja, de a szex kölcsönös örömszerzésről szól, nem arról, hogy az egyik fél teljesen önzően viselkedik.
Az más kérdés, hogy az a nő akit ilyenre megkérnek és semmit nem mutat, teljesen elzárkózik, azzal nem érdemes foglalkozni, mindig is szexutáló marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!