Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy domina kérése alapján egy heteró megtesz ilyet?
Figyelt kérdés
Egy dominával beszéltem egy oldalon aki kitalálta hogy a belépő feladat az hogy egy másik már meglévő szolgájával kell találkozzak és megszab pár dolgot amit kell tenni. Pl hagyni hogy orálisan kielégítsen. Fel se állna... Vagy szerintetek igen? Meg ha heteró ebbe belemegy bárki?nov. 13. 15:11
3/13 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Tettem már olyat amit nem akartam mert azt mondta a domina. Igaz fiúval még nem kellett szexelnem.
4/13 anonim válasza:
Hetero férfi ilyet nem tesz meg.
Iletve ha megteszi utána már nem lesz hetero.
5/13 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy odamész alázatosan, aztán leversz két nagy maflást a dominának, majd megfogod a két fülét és kegyetlenül megkúrod a száját, a másik trógerrel kipucoltatod a cipődet, iszol egy sört, majd veszed a kalapod és pááá.
6/13 anonim válasza:
A subság mértékén múlik. Én pl. nem mennék bele de bőven van aki heteroként igen.
7/13 anonim válasza:
Ez a domina akivel beszeltel nem letezik. A homar adta ki magat dominanak, hogy vegre lepippanthasson vkit. Atvertek.
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem egy akire gondolunk. Mert hagytam hogy leszopjon a másik szolga csak azt kértem legyen ott. Ott volt. Tegnap Pedig kettesbe taliztunk. Igaz elmondta csak azért volt így mert a másik szolga félt mivel izmos vagyok hogy megverem vagy ilyesmi. Szóval lehet van kamu vagy esetleg pont vele beszéltél de mondom ez nem volt kamu. Megjegyzem csukott szemmel nem tudod hogy ki szop.
nov. 23. 09:20
10/13 anonim válasza:
Akkor csukd be a szemed és olcsóbb egy kecske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!