Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sportoló csajoknál mondhatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sportoló csajoknál mondhatni általános hogy eléggé magas étvágyuk van a szexben?Más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Akinek volt már szintén sportoló barátnője vagy jelenleg is van az mit tapasztalt ilyen téren?Hasonlóan azt ami nálunk is van vagy ez inkább személyfüggő mintsem a sportolói életen múlna?

Barátnőm kézilabdázik amúgy és nála a napi legalább 1-2 szex az mondhatni alap,aminek én nyilván csak örülök de azért nem egyszerű ezt mindig megoldanunk persze igyekszünk.

Meg többször szóbakerült már a 3-as és 4-es szex is hogy ő szeretné velem ezeket is,ami meglepett tőle nyilván mivel ő nem olyan típusú lány akiből ezt a többség kinézné és én is azért néztem először hogy ilyenek is érdekelnék őt mivel nem azért szeretné a többest mert én kevés lennék neki,inkább a kíváncsiság hajtja őt.

nov. 13. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem általánosítható.
nov. 13. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem jössz be nekik, ugyanúgy mással fognak szexelni és nem veled.
nov. 13. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el, neki már megvolt a hármas-négyes, meg a csapattársaival is "összemelegedett" már...
nov. 13. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Sőt, inkább kevésbé érnek rá.
nov. 13. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Pont olyan ez mint bármilyen más embernél és nőknél.

VAn akinek több kell és van akinek kevesebb.

nov. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!