Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, élvezéskor mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, élvezéskor mennyire vagytok képesek irányítani, hogy hova a spricceljen pontosan a cucc?

Figyelt kérdés

nov. 13. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy kb, de pontosan csak ha nagyon közeli a célpont. :)
nov. 13. 11:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor élvezek akkor is verem és így tudom irányítani . Ha elengedném akkor minden is tiszta cucc lenne.
nov. 13. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer egy csaj olyan videót kért, hogy úgy élvezzek el mintha az arcára élveznék...gondoltam nem lesz egyszerű a kamera védőfóliájára élvezni, de sikerült szóval koncentrációval egész jól be lehet lőni :D
nov. 13. 11:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából. De jobban szeretem, ha nem kell irányítani és szabadon mehet bármerre. Akkor csak az élvezésemre kell koncentrálnom.
nov. 13. 12:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom irányítani.
nov. 13. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak a farok szögét lehet irányítani, magát a spriccelést nem.
nov. 13. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Én komplett célzó berendezést szereltem rá, így egy-két méterről is képes vagyok pontosan a csaj szemébe spriccelni.
nov. 13. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Itt mind bele tudja irányítani a gatyába.
nov. 13. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon vagy nagyon nehezen nagyon ritkán 25/f
nov. 14. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindig sikerül, bár többnyire összejön. Akkor megy félre, mikor nagyobbat vagy éppen kissebbet spriccel, mint amire számítok, és emiatt nem úgy megy, ahogy akarom. Vagy pl volt olyan, hogy hatalmasat dugtunk, mondtam a csajomnak, hadd terítsem be a melled, mert azt hittem sok fog jönni. Errefel alig jött valami, az egyik mellére ment csak 2-3 csepp. Fura, mert nem tudom mindig hogy mennyi fog jönni.
nov. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!