Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hány évesen láttatok először merev farkat élőben?Meg is fogtátok?
Figyelt kérdés
nov. 13. 07:33
11/17 anonim válasza:
9
És nem vitt el benneteket a rendőr? Múltkor itt egy csaj megírta, hogy 18 évesen kavart egy 16 éves fiúval, és amikor a srác anyja megtudta, megfenyegette, hogy feljelenti a rendőrségen. 😀 És a csaj dobta a gyereket!
12/17 anonim válasza:
13 évesen a bátyámét, csak megtapogattam, azután 20 évesen a pasimét, azt már értelem szerűen meg is fogtam.
13/17 anonim válasza:
#11: Gondolom, a csaj csak azért dobta, mert nem hiányzott neki a dráma. 😃
Amúgy a rendőrök semmit nem tettek volna, nem volt törvénysértés.
14/17 anonim válasza:
Persze, hogy nem, én is megírtam neki, hogy csak bepróbálkozott a mutter, te meg megijedtél/beszoptad, mert nem volt fogalmad a jogi tényállásról.
Rendőrök? Viccelsz? Hát azt képzeld már el, amikor a kapacitásaikat két tini kúrása foglalja le… Amit amúgy adófizetőként ki is kérnék magamnak.
16/17 anonim válasza:
14.
Én is olvastam azt a kérdést. Kb. ki is röhögték volna, ha ilyennel megy be a rendőrségre.
17/17 anonim válasza:
Három éve, 15 évesen az öcsémét nyaraláskor, reggel. 16 évesen fogtam először.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!