Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki már hosszabb ideje csak, önkielégítéssel jut kielégüléshez?
Figyelt kérdés
Mióta van ez így és miért? Mind a két nemet kérdezem.tegnapelőtt 22:46
1/6 anonim válasza:
Mert február óta egyedül vagyok.
39/F
2/6 anonim válasza:
Feleségemmel kb. 2-3 éve megszűnt minden szex. Soha nem akarta, és őszintén szólva én sem kívánom egyáltalán, úgyhogy egy idő után elengedtem. De attól még igényeim vannak, úgyhogy marad az önkielégítés. (46M)
3/6 anonim válasza:
Nem találok normális, hozzám illő társat. Igaz, már annyira nem is keresek.
F.
4/6 anonim válasza:
Igen a kis péniszem miatt nincs barátnőm.
5/6 anonim válasza:
Párommal évek óta nincs semmi.
Már nem is szeretném.
Néha sikerül találnom egy partnert támogatás fejében, de sokszor csak magamra maradok.
Pedig így 40 évesen még biven6van igényem is, meg hát ha volna hol és kivel akkor megoldható hogy segítem is.
De...
6/6 anonim válasza:
Két alkalom van erre az életben: Először is a 13 és 26 éves kor között, amíg nem találtam magamnak senkit. Most meg úgy 50 éves kor felett, amiért a feleségemet az orvosok egy polip műtéttel tönkretették. Azóta nem lehet vele szexelni. Azt mondja, nem is csak szűk a hüvelye, hanem nincs is: belerántották a méhét a hüvelybe. Orvoshoz nem akar elmenni. Nekem meg már csak a jobb kezem jut ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!