Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30-40 éves férfiakat miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-40 éves férfiakat miért izgatják a 18-20 éves kiscsajok?

Figyelt kérdés

Sokszor tapasztalom magamon is, hogy bámulnak feltűnően, vagy el akarnak hívni randizni, kicsit furcsállom

19/L

tegnapelőtt 18:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

9.

Hát ne óvodába nézelődj és nem csuknak le. 😂

tegnapelőtt 19:42
 12/28 anonim ***** válasza:
Ne adj már ötleteket sodinak.
tegnapelőtt 20:01
 13/28 anonim ***** válasza:
Hívhatod Apucinak ;)
tegnapelőtt 20:06
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
Ha felnőtt nőként tekintesz saját magadra akkor mit csodálkozol azon ha egy férfi megnéz és ő is nőnek tekint már téged?!
tegnapelőtt 20:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nézem meg a hozzád hasonló korú csajokat, mert még jól néztek ki. Nem vagyok pedo, nem vagyok gusztustalanul bámulgató és nem is ringatom magam abba a tévhitbe, hogy velem egy ilyen csaj össze akarna jönni. Ha van rá módom kultúráltan és diszkréten megnézni benneteket, akkor megteszem, mert többnyire szépek vagytok még. F49
tegnapelőtt 20:57
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell úgy öltözni mint egy szajha és nem bámulnak.
tegnapelőtt 21:36
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretjük a szépet! Márpedig ebben a korban vagytok a legszebbek. :)
tegnapelőtt 22:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Egy 18 éves lánynál biztosan nem kezdenék, de egy 23-25 közötti egyetemista nőt már nem utasítanék el, volt már több kalandom is velük. Nekem külsőleg nagyon bejönnek az egyetemista csajok, bevállalósak, és ha bennem is látnak valami érdekeset akkor semmi jónak nem vagyok elrontója.
tegnapelőtt 23:46
 19/28 anonim ***** válasza:
Az a kérdés neked bejönnek-e vagy sem. Ha igen, akkor használd ki. Ha nem akkor egyértelműen és gyorsan zárd rövirde az udvarlási szándékukat, mielőtt félre értenek valamit.
tegnap 03:08
 20/28 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, legalább magad miatt ne. Aki 19 évesen kiscsajsziként gondol magára, azon pont keresztül nézünk 😊😉
tegnap 06:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!