Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is elitélitek azt hogy férfiakat a pénisz méretük miatt megaláznak ?
Figyelt kérdés
Most nem arról van szó amikor egy nő a nagyobbat élvezi, vagy nem elég neki x méret és ezért kulturáltan szakít a férfival. Hanem az olyan nőkre gondolok akik durván megaláznak férfiakat és megbàntanak a méretük miatt. Na meg olyan kijelentéseket tesznek hogy 15 centi alatt nincs férfi stb. Ti is úgy gondoljátok hogy azért ez szemétség és nem szabad ilyenekkel megbántani egy férfit vagy ti is örömmel csesztetitek a kissebb péniszű férfiakat ?nov. 12. 16:29
1/9 anonim válasza:
Dehogy itélik el. Asszisztálnak hozzá.
3/9 anonim válasza:
Soha senkit nem aláztam olyan miatt amiről nem tehet. Meg volt már kisebb kaland 12 centissel és nem a méret miatt szakítottunk. Azzal nem volt gond. 18L
4/9 anonim válasza:
Tehát ha nem vagy elég és ezért nagy bociszemekkel közlöm, hogy bocsika de éppen visszaszerettem az exembe és többet ne talizzunk, az neked oké. De ha közlöm hogy kicsi a méreted és ez által te megalázva érzed magad, az már nem oké. Jól értem?? 😄
5/9 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk meg őszintén a boldog tudatlanság miatt nem mindegy ..
Előbbinél a srác mer más lányoknál próbálkozni, utóbinnál meg lehet úgy elmegy az önbizalma hogy a mérete miatt nem mer csajozni se.
nov. 12. 18:08
6/9 anonim válasza:
Nem csinálnék ilyet de én alapból nem szeretek megbántani senkit akármi legyen is a probléma
7/9 anonim válasza:
Szegény #3. Jól lepontoztak, pedig elég jót írtál. Én sem aláznék ilyen miatt senkit.
8/9 anonim válasza:
3as ment a zöld korrekt vagy nekem is kb.akkora elvált vagyok,de ez nem volt próbléma soha köztünk!46/F
9/9 anonim válasza:
Köszi 8as én is nyomtam a pipát. 3as voltam😋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!