Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhadarab az ami nagyon gáz, ha szex közben a partner nem veszi le?
Figyelt kérdés
Nőket és férfiakat is kérdezek.nov. 12. 11:04
2/17 Kíváncsi Kalandozó válasza:
trikó, póló — mindkét nem esetén
3/17 A kérdező kommentje:
1# Műbajusz ruhadarab?🤣😉🤣
nov. 12. 11:09
4/17 BohócKolbász válasza:
Mondjuk azért a nadrágot lehúzhatná. Az azért ciki aktusnál 🤣
De pl. a használt zoknit ha tényleg érezhetően használt, vagy esetleg ha van valami kalapot visel az is számomra fura. 🤔
5/17 anonim válasza:
Nekem csajnál a melltartó, hacsak nem vmi extra dögös, csipkés fűzős vagy bőr cuccról van szó. Hanem ha ilyen sima fehér pamutmelltartó, az nagyon le tud hangolni, ha egy nőnek nincs önbizalma, az szörnyű.
7/17 anonim válasza:
Én alapvetően a meztelen szex híve vagyok. Azt szeretem ha mindkét fél meztelen. Ezt a félrehúzom a bugyit, letolom a gatyát szexet nagyon prolinak tartom. Nem mondom hogy nem volt olyan szex ahol a partneren fent maradt volna a melltartó vagy egy top. De bugyi akkor is lekerült.
8/17 anonim válasza:
Bugyi, nadrág. Elég nehéz átmenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!