Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szexuális fantázia az?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyik rá az ember, de tudja hogy szinte semmi esélye nincs, hogy ez megvalósuljon. Mert a partnere biztos hogy nem lenne vevő rá. Nekem a hármas szex, két férfi egy nő. Nektek mi az?nov. 12. 09:25
3/6 anonim válasza:
Szeretem volna kinyalni egy öltözőben/próbafülkében. Szerettem volna 3-as felállásban bevenni egy lányt és ezzel a plusz lánnyal a páromat kényeztetni együtt. Szerettem volna párban szex videochatelni más ismeretlen párokkal a világban. Szerettem volna nagyon szexi ruhákat venni neki, de hiába tuti az alakja ő nem vesz fel olyanokat csak "faroklohasztó" nagyiruhákat. Szerettem volna izgalmas szexuális kiegészítőket bevonni de neki egyik sem "esik jól" bármit vettem. Szerettem volna masszázsolajjal bekenni és egy jó csúszós élményt szerezni egymásnak, de ő utálja az ilyen csúszós cuccokat. :/
5/6 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen, mert amire vágyok azt inkább megvalósítom. Egyszer élünk nem? :)
6/6 Senior Séf válasza:
50 éve, kamaszkoromban fantáziáltam arról, hogy ülő pózban fellógatni egy csajt, ahogy a farkamon ül, és megforgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!