Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulcsár Edina, hogy hogy mindig terhes? Szerinted is kivánatosabb terhesen?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 05:26
11/15 anonim válasza:
Az Edina is cigány nem csak pasija.
Én nem érnék hozzá.
Se külsöleg sebelsöleg nem jön be
12/15 anonim válasza:
Lerobbant piaci cigányasszony kinézete van. pláne így a 8. puja után. vagy 9? fene tudja. Sűrűbben elli ezeket, mint ahányszor gatyát cserél az embere. :D :D
13/15 anonim válasza:
De tudod miért szül?
Jaj a páromnak van pénze mmm akkor még szülök, hogy még jobban magamhoz kössem. Élősködő akarok, mmm jaj de jó. Igaz, hogy a fél ország utál mint a,szart, de kit érdekel csak a pénz és még több kus cigót akarok a világra hozni.
Olyan jó a társadalom söpredékének lenni és eltartatni magamat. Olyan jó hazudni és színészkedni, megjátszani magamat a magazinoknak és a kamerák előtt, mmm ez vagyok én..
14/15 anonim válasza:
#13 1. nincs pénze.. max amit a futtatásból keres.
2. cibbányoknál nincs ilyen hogy fogamzásgátlás, meg kihúzza időben. csak mindent bele van.
15/15 anonim válasza:
Há' mer' benne van a víribe' a dugás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!