Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kulcsár Edina, hogy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kulcsár Edina, hogy hogy mindig terhes? Szerinted is kivánatosabb terhesen?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 05:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az Edina is cigány nem csak pasija.

Én nem érnék hozzá.

Se külsöleg sebelsöleg nem jön be

tegnapelőtt 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Lerobbant piaci cigányasszony kinézete van. pláne így a 8. puja után. vagy 9? fene tudja. Sűrűbben elli ezeket, mint ahányszor gatyát cserél az embere. :D :D
tegnapelőtt 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:

De tudod miért szül?

Jaj a páromnak van pénze mmm akkor még szülök, hogy még jobban magamhoz kössem. Élősködő akarok, mmm jaj de jó. Igaz, hogy a fél ország utál mint a,szart, de kit érdekel csak a pénz és még több kus cigót akarok a világra hozni.

Olyan jó a társadalom söpredékének lenni és eltartatni magamat. Olyan jó hazudni és színészkedni, megjátszani magamat a magazinoknak és a kamerák előtt, mmm ez vagyok én..

tegnapelőtt 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
58%

#13 1. nincs pénze.. max amit a futtatásból keres.

2. cibbányoknál nincs ilyen hogy fogamzásgátlás, meg kihúzza időben. csak mindent bele van.

tegnapelőtt 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Há' mer' benne van a víribe' a dugás...
tegnapelőtt 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!