Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz titkárnőként combfixben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz titkárnőként combfixben dolgozni?

Figyelt kérdés

nov. 11. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is abban dolgozok. 42N
tegnapelőtt 06:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, nem vagyok nagyon szakértő, de a combfix az kilátszik?

Mert szerintem nem a combfix a kihívó, hanem az, ha a rövid ruha miatt látszik.

Amúgy szerintem állati szexí a

harisnya+combfix kombó, imádom!

tegnapelőtt 06:54
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Ne gáz, ha sűrűn elő kell venni a segged a munkahelyen legalább nézzen ki valahogy...
tegnapelőtt 07:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen elfogadott már a mai világban szóval csak bátran :)
tegnapelőtt 07:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz mivel combfixet úgy veszünk fel hogy ne látszódjon ki a ruha alól. :) úgy meg rajtad kívül senki nemtudja hogy nem harisnyanadrág van rajtad hanem combfix. Én is szoktam munkába abban lenni.
tegnapelőtt 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látszik ki a csipkéje, akkor nem gáz, mások nem tudják , hogy combfix vagy harisnyanadrág van rajtad.
tegnapelőtt 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem, mi visz rá bárkit hogy ilyet vegyen fel, ha nem az a cél, hogy kihívó legyen, felfigyeljenek rá.

A combfix az egyik legkevésbé praktikus ruhadarab. Pont ott nem melegít ahol a legjobban fázol. A sima tapadós az használhatatlan folyton lecsúszik, a harisnyatartó meg baromi kényelmetlen és bevág, abban nem lehet 8 órákat ücsörögni. Egyetlen okot tudok elképzelni, hogy ahol kötelező a harisnya, ott nyáron a nagy melegben inkább ilyet veszel fel, de erre a célra már vannak extravékony harisnyák, amik sokkal kényelmesebbek

28/N

tegnapelőtt 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!