Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki ránk nyit akár szeretke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ránk nyit akár szeretkezés, akár maszturbálás közben történik, hogy rajtakapnak mit tesz az ember?

Figyelt kérdés
Mi a racionális jó megoldás erre? Az sem mindegy, hogy ki nyit ránk, ettől függ a reakció is? Pl, szülők, gyerek, szomszéd, barát, stb...Hogy jövünk ki viszonylag jól, ebből a kellemetlen helyzetből?

tegnapelőtt 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülők, szomszéd, barát, stb…, akkor az a részükről illetlenség, és amilyen gyorsan csak lehet elhagyják a helyszint, hogy nyugodtan tudjatok együtt lenni.

A gyermek esetében komplikáltabb a dolog. Ott viszont sok esetben vége a romantikának. Erre igazán jó válasz, megoldás nincs, helyzet függő. Főleg ha a saját gyermekről van szó.

tegnapelőtt 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Egy dolgot kell észben tartani. A világon mindenki tudja mi az a szeretkezés meg a maszturbálás. Szüleid, sőt, még nagyszüleid is csinálták. Nincs mit rajta magyarázni. Szerintem az egyetlen helyes válasz ezért: "bocs, kimennél? És legközelebb kopogj." Ne te érezd magad kellemetlenül, hanem ő, hogy rádtört.

Kis eltérés gyerek esetében, ott muszáj később valamit megmagyarázni, korának megfelelő bonyolultsággal.

tegnapelőtt 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Én cumiztam úgy a pasim, hogy a legjobb barátnőm végignézte.Akkor voltunk 17 évesek.
tegnap 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Úgy teszek mintha nem történt volna semmi.
tegnap 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!