Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok meggyőződni a szexuális orientációmról anélkül, hogy kipróbálnám a szexet?
Nővel már voltam. 1 évig volt a barátnőm, nagyon jó volt a szex. Igaz, mivel fiatalok voltunk, csak pettingig jutottunk, de imádtam/imádtuk.
Nem szeretnék sztorizgatni, csak írjatok egy vagy több módot, amelyek elvégzéséel megbizonyosodhatok abban, hogy a férfiakat is szeretem-e.
Nagyon köszönök minden értékes javaslatot, tapasztalatot.
Ezt mindenki maga érzi. Nekem elképzelhetetlen egy romantikus ölelés/csók is nővel nemhogy a meztelen testével csináljak valamit. 2n 1f se menne elmenne a kedvem a szextől.
Amúgy nem kell címkéken gondolkodni. Tetszik ami tetszik, felizgat ami felizgat.
30n
Első lépésként gondold végig a dolgokat.
El tudnád képzelni magad férfival bármilyen szexuális szituációban?
Legyen az csók, közös hoki, vagy szex.
Érdekelnek-e továbbra is a nők?
Amennyiben mindkét kérdésre a válasz igen, akkor legalább biszexuális vagy.
Én azt mondom érdemes megélni a vágyaidat, maximum nem fog tetszeni és hagyod az egészet a fenébe és hajtod tovább a csajokat.
Nem kell mindenkinek az orrára kötnöd hogy kivel mit és hogyan csinálsz az ágyban. Ha van meleg/biszex ismerősöd és megbízol benne kérdezz rá hogy ő miként jött rá.
De egyébként keress egy szexuálpszichológust és beszélgess vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!