Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudok meggyőződni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok meggyőződni a szexuális orientációmról anélkül, hogy kipróbálnám a szexet?

Figyelt kérdés

Nővel már voltam. 1 évig volt a barátnőm, nagyon jó volt a szex. Igaz, mivel fiatalok voltunk, csak pettingig jutottunk, de imádtam/imádtuk.

Nem szeretnék sztorizgatni, csak írjatok egy vagy több módot, amelyek elvégzéséel megbizonyosodhatok abban, hogy a férfiakat is szeretem-e.

Nagyon köszönök minden értékes javaslatot, tapasztalatot.

nov. 11. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Ha van józan eszed, nem kérdezel ilyet... Fiú vagy és mindenki hetero, aki nem, annak kezeltetnie kell magát, a szörnyű fajtalan bűnök kerülése végett.
nov. 11. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
De azzal is magadat rántottad bűnbe, hogy nővel voltál... Mit gondolsz, mi az ember? Próbacikk? Élvezeti áru? Gondolkozzál már el, mi az, hogy házasság, meg szemérem...
nov. 11. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
Meg kicsit lapozd fel a keresztény irodalmat.
nov. 11. 18:02
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem is tudom, mi hogy döntöttük ezt el tanács nélkül?!
nov. 11. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki maga érzi. Nekem elképzelhetetlen egy romantikus ölelés/csók is nővel nemhogy a meztelen testével csináljak valamit. 2n 1f se menne elmenne a kedvem a szextől.

Amúgy nem kell címkéken gondolkodni. Tetszik ami tetszik, felizgat ami felizgat.

30n

nov. 11. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Verd ki, kóstold meg és ha ízlik akkor homár vagy
nov. 11. 18:27
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
5 lehet megjönne a kedved ha finoman kinyalna a csaj
nov. 11. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
7 senki nyelve nem érhet hozzám akinek mellei meg puncija van 🤷‍♀️
nov. 11. 18:30
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy búzást és kipróbálod aztán már tudni fogod.
nov. 11. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésként gondold végig a dolgokat.

El tudnád képzelni magad férfival bármilyen szexuális szituációban?

Legyen az csók, közös hoki, vagy szex.

Érdekelnek-e továbbra is a nők?

Amennyiben mindkét kérdésre a válasz igen, akkor legalább biszexuális vagy.

Én azt mondom érdemes megélni a vágyaidat, maximum nem fog tetszeni és hagyod az egészet a fenébe és hajtod tovább a csajokat.

Nem kell mindenkinek az orrára kötnöd hogy kivel mit és hogyan csinálsz az ágyban. Ha van meleg/biszex ismerősöd és megbízol benne kérdezz rá hogy ő miként jött rá.

De egyébként keress egy szexuálpszichológust és beszélgess vele erről.

nov. 12. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!