Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fantáziátok van amit nem akartok vállalni a párotok előtt?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, akkor mi lenne az?tegnapelőtt 12:00
2/9 aZoé válasza:
2 férfival,mindkettőn péniszgyűrűvel :) Hülye fantázia,de mégis ez van :)
3/9 anonim válasza:
Bemenni az öltözőjükbe egy meccs után, letérdelnék, körbeállnának, és mind az arcomra, számba élvezne, aztán lepisilnének és úgy dugna meg utána.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom a 3ashoz csak lepisilés nélkül. Utána akár többen is megdughatnának.
20L
5/9 anonim válasza:
Izgat a gondolat, hogy egyszer nagyon felizgulok az utcán és ez kellemetlen helyeztbe hoz😂
6/9 anonim válasza:
Ugyanaz mint a 3-4-es.
Volt párom focizott , egysze bementem az öltözőbe egy meccs után.
Mind izmos, sportos, akkor volt eg olyan gondolatom, hogy na itt én itt lefekszek aztán ti izzadtan azt csináltok velem amit akartok.
Piszok izgató ( lett volna)...
7/9 anonim válasza:
Lehetne sokkal erőszakosabb mondjuk.
8/9 anonim válasza:
Nekem hasonló esethez volt szerencsém. Remélem sikerül, nekem életem egyik legjobb élménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!