Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalás-e az online szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás-e az online szex?

Figyelt kérdés
Vagy hozzásegít akár olyan titkos vágyak kimondáshoz is, amelyeket kockázatos lenne egy párkapcsolatban, illetve szemtől szemben feltárni?

tegnapelőtt 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Kinek mi...szerintem nem és ahogy írtad, egyetértek.
tegnapelőtt 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Egyetértek az előző válaszolóval.
tegnapelőtt 10:48
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem, de a feleségem biztos nem ezen a véleményen lenne. Igaz, nem is chetelek,de csak azért, mert nincs kivel, meg azt sem tudom, hogy kell.
tegnapelőtt 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha el is elveztel
tegnapelőtt 11:01
 5/20 Laylah ***** válasza:
79%
Nálam az. Egészséges, őszinte a kommunikációnk a szexuális vágyakkal kapcsolatban a párommal, így nem kell titkolnia egyikünknek sem semmit, amit izgatja. Amibe pedig én nem megyek bele, abba más sem fog, akit ilyesmi oldalakon találna, mert annyira extrém, és erre egy évi keresetemet feltenném.
tegnapelőtt 11:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyén függő mindenkinél máshol van a határ
tegnapelőtt 11:15
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem megcsalás 🙂. Érdekes tud lenni ha fantázia dús a partner 🤩
tegnapelőtt 11:37
 8/20 cinderella_ ***** válasza:
83%
Szerintem nem, úgy is egy másik pasival beszélgetsz. Olyan, mintha sörözni ülnétek be valahova. 🤭
tegnapelőtt 11:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Képek és személyes információk nélkül nem.

Én nem azért nem beszélek a dolgaimról mert nem vagyok őszinte, hanem mert amikor elmondtam mi izgat olyan képet vágott mintha nem lennék normális. Itt meg lehetett izgi dolgokat olvasgatni

tegnapelőtt 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Én azt nem értem, hogy miért kell egy harmadik fél akár személyesen akár online. Mi az amit otthon nem lehet megbeszélni?

Vagy csak nekem volt szerencsém, hogy mindent sikerült megbeszélni párommal.

tegnapelőtt 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!