Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek is bejön hogyha egy nő keményen edz?
Figyelt kérdés
nov. 11. 06:55
21/33 anonim válasza:
#19: Sulyzos edzes emeli a tesztoszteron szintet a nokben is. Ez teny, ha tetszik, ha nem. Ez miatt egy ido utan nem csak a testuk, de az arcuk is megvaltozik, hatarozottabb, ferfiasabb lesz. Vitatkozhatsz vele, csak nincs ertelme.
22/33 anonim válasza:
Nem, mert ha sokat edz felső testre túl férfias lesz. Popsi és láb edzés kell nagyrészt.
23/33 anonim válasza:
Szerintem ne égesd tovább magad azzal, hogy ennyi hülyeséget összehordasz.
24/33 anonim válasza:
#23: Attol, mert tudatlan vagy meg letezik a jelenseg. Itt tudsz utanaolvasni, ha megy az angol.
25/33 anonim válasza:
Mint írtam én 10 éve kondizok, nagyon csini formás alakom van, szuper az egészségem és sok pasinak tetszek. Mostani párom is top. Úgyhogy ne engem próbálj kioktatni, mert nincs miről xD
26/33 anonim válasza:
Kutyat nem erdekli, hogy nezel ki. Szo sem volt azokrol, amikrol irsz, teljesen masrol beszelunk.
27/33 anonim válasza:
#26 TE beszélsz teljesen másról. Direkt kiélezed a kérdést azokra a nőkre, akik kb. férfiasra gyúrják magukat, pedig ez az edző nőknek maximum a 10%-át teszi csak ki. Az edző nők nagy része nagyon is nőies és szexi.
29/33 anonim válasza:
#27-nek igaza van! Különbséget kell tenni a testépítők és a csak simán edzők (fittneszezők) között! A testépítők tényleg elférfiasodnak, de a másik csoportba tartozóknak gyönyörű formás teste lesz. #17 vagyok, én egy sportkomplexumban dolgozom, látom a különbséget.
30/33 anonim válasza:
Nekem a nők jönnek be nem a férfiak. Szerintem egy nő legyen nőies ne izmos férfi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!