Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyilván a teljesítmény nem lesz jobb, ez idővel és a tapasztalattal fog meg jönni. Persze ehhez te is kellesz.
Ha nyíltan beszélsz a vágyaidról akkor könnyebben találod meg azt a partnert aki illik hozzád szexuális téren és így is kiegészítitek egymást. Megélitek amit szeretnétek, nem folyamatos sóvárgás van olyan dolog iránt ami nem fog az adott partnerrel megtörténni.

Attól nem lesz jobb, ha csak beszélsz róla. Ha meg is tudjátok élni és mind a ketten tudjátok élvezni, na attól már jobb lesz!
De beszélni róla az első lépés.

Egy dolog, hogy Te felszabadultabb leszel, de ha pl olyan dolgot mondasz amit a párod egyáltalán nem szeret, vagy akár utál?
Na akkor mi van? ha egyébként minden jó, a szex is, csak mág vágynál erre-arra, de miután elmondod csak rosszabb lesz minden.
Én inkább azt mondanám, hpgy szex közben óvatosan tereld a vágyaid irányába az aktust.
Pl, ha szereted ha nyal, akkor késztesd rá, told el, és pucsits be neki, hogy nem szeretnéd megkóstolni hmmm??? ilyesmi...
Vagy ha csávó vagy, és pl odavagy a mellekért, akkor párszor vedd ki a pélót és dugd random a csaj mellei közé, nézd meg hogy reagál stb.
Szerintem mindkét nem jóval elfogadóbb, ha szavak helyet, lassan, apróbb lépésekben de szex közben terelődik az irány.
Persze még így is benne van a kapufa, de nagyobb a sansz hogy kiélheted a vágyaidat, ha a másik fél is eleve egy felfokozott hangulatban van már.

Én azt tapasztaltam, hogy nem szabad kimondani, mert ahogy írták tényleg felszabadultabb lettem és ezáltal mégjobban akartam. A párom meg nem akarta, így mégnagyobb a vágy és mégnagyobb a megnemélt csalódás. Szépen el kell magadban folytani, vagy leírni és elégetni.
N

Igen és általában mindig a vágy győz. Például én a partneremmel szoktunk hármasozni mert mindketten kedveljük. (tudjuk sokaknak ez nem jön be)
De ha tudnád hány férfi akarja a párja mellett megélni a vágyait úgy hogy ő nem tud róla. Ez pedig csak egy példa. Persze nálunk ha valakinek van párja kizáró ok, nem akarunk magunknak felesleges feszültséget és egy pár magánéletbe bele folyni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!