Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak mások is akik nem igénylik az orális szexet?
Figyelt kérdés
Nem várom el egy lánytól sem azt hogy orálisan elégítsen ki.
Nem is értem annyira abban mi olyan jó. Nekem az igazi szex inkább érzéki összebújós legyen a lánnyal. Illetve ami fontos, hogy szex előtt csókolgassam meg szagolgassam a lábait.
nov. 10. 19:00
1/12 anonim válasza:
Abban mi olyan izgató, hogy szagolgatod a lábait?
Azért nem izgató neked az orál, mert még nem szoptak le rendesen 🤷
N
3/12 anonim válasza:
2#Dehogy,csak gondoltam felvilágosítom 😅
4/12 anonim válasza:
Annyira engem sem hat meg, igaz, lábat sem szagolgatok, viszont fontos nekem, hogy nyalhassak.
6/12 anonim válasza:
5# azért vagyok lesz i, mert nem szopok le vadidegent, csak a páromat?
Vannak gondok a fejedbe...
8/12 anonim válasza:
Egy heteró nő örül egy faroknak, és nem hagyja ki ezt a lehetőséget.
10/12 anonim válasza:
Én nem igénylem egy nőtől, hogy kinyalhassam, elég ha leszop és dugunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!