Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok fiúk volt közös maszti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk volt közös maszti élményetek?

Figyelt kérdés
nov. 10. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt uncsi tesommal meg az usziba az osztálytársakkal is 25/f
nov. 11. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt még, de szeretném átélni
dec. 18. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem volt még ,de szívesen átélném valakivel.
jan. 16. 06:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy borsodi sráccal átélném újra a jót.
jan. 16. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Volt rendszeresen. Lánykollégium, 6-an voltunk 1 szobában 3 emeletes ágy. Ha valaki elkezdte villanyoltás után, akkor aki nem aludt a hangokat hallva az is csinálta, egy lány kivételével, az később el is ment más szobába. Az én ágyamra merőleges felső ágyon a lány mindíg a takaró felett csinálta, az utca lámpa fénye pont rá esett, láttam az egészet. Nem vagyok leszbi, de nagyon izgató volt nézni masztizás közben ahogy csinálta magának, és elélvezett. Ha masztizok, most is olyan videokat nézek közben.
jan. 16. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Fiúval volt.

F

jan. 16. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!