Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szerint túlreagálom?
Figyelt kérdés
Ugyanis szóvá tettem, hogy szex után rögtön befordul és alszik. Nekem ez rosszul esik. Ő nem érti miért. Én pedig nem értem, hogy miért nem érti?nov. 10. 08:50
1/15 anonim válasza:
Nem reagálod túl, ő egy kicsit "egoista" ez ügyben. Letudta, jó volt, hagyd békén. Sok férfi ilyen, nem egyedi eset. Kezdeményezz, ne hagyd befordulni, beszélj vele: jó volt? legközelebb szeretnéd másként? stb.
2/15 anonim válasza:
Mennyit alszik aztán?
Reggelig, vagy pár percet.
3/15 anonim válasza:
Ilyenkor kell fordulni a másik oldalon lévő pasi felé😉😊
4/15 anonim válasza:
Ő alul, te pedig túlértékeled.
Ő ne tegye ezt, te pedig ne tedd szóvá ha teszi is.
5/15 anonim válasza:
Én pedig nem értem, hogy te miért nem érted, hogy ő miért nem érti.
6/15 anonim válasza:
A szex kielégítő vele, vagy az is kevés? Szokott lenni orgazmusod?
7/15 anonim válasza:
Én ilyen befordulós-alvós nő vagyok. A férjem ezt "kihasználás"-nak tartja.
Mindig csak kihasználsz asszony 🤣
8/15 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon rossz volt az előző kapcsolatomban.
Én szóvá tettem, hogy nekem ez így nem jó. Cseppet sem foglalkozott velem. Próbáltam, hogy nem hagyom, hanem beszélgetni próbálok vele. Konkrétan lekussoltatott és aludt. Nem csak emiatt lett ex...
9/15 anonim válasza:
Férfiak lenyugszanak, elálmosodnak orgazmus után, ez természetes reakció.
10/15 anonim válasza:
Amikor még nem volt a férjed, akkoriban hogyan történtek ezek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!