Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kire vernéd ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire vernéd ki?

Figyelt kérdés
Melyik Hires emberre?

nov. 9. 14:35
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
44%
Orbán Viktor
nov. 9. 14:56
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Mondj opciókat és majd megmondom
nov. 9. 15:00
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Az attól függ, hogy rá gondolva, vagy konkrétan ráengedve a spermát. Mert teljesen más lenne a válaszom.
nov. 9. 15:01
 4/23 anonim ***** válasza:
60%
A teljesség igénye nélkül: Kolinda Grabar-Kitarovic, espii, Lizzo, Patsy Cline (kb. 30 éves korában).
nov. 9. 15:05
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
Időjárás bemondó csajokra, Köböl Anita
nov. 9. 16:04
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon sokan vannak. Pl Rihannára számtalanszor eldurrantam. 34f
nov. 9. 16:30
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Így feltételes módban senkire sem verném. Azt, hogy mennyire híres, azt se tudom igazán. De mostanában akire rá voltam kattanva, az Sydney Sweeney amerikai filmszínésznő: [link] Letöltöttem egy filmjét, ( Az Imádlak utálni (eredeti cím: Anyone but You) 2023-as amerikai romantikus filmvígjáték, amelyet Ilana Wolpert és Will Gluck forgatókönyvéből Gluck rendezett, William Shakespeare Sok hűhó semmiért című műve alapján.) de csakis ő miatta, mert az a nő nagyon tetszik nekem. Viszont magát a filmet nem bírtam végignézni. De azóta minden fotóját összegyűjtöttem az internetről. Van olyan is, amelyiken félmeztelen. Na azokra szoktam kiverni. De feltételek nélkül. Ahhoz, hogy kiverjem, nem kell nekem senkinek az engedélye.
nov. 9. 16:43
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
Na igen Sydney a másik favorit. 6os voltam
nov. 9. 16:51
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
"Csak" 40 évvel fiatalabb nálam. De ha csak "kiverésről" van szó, akkor ez nem is számít. A 7-es hez utószónak írtam.
nov. 9. 17:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök mindegy hány éves ha jó nő . Bár kinek mi a jó nő . 6os voltam
nov. 9. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!