Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élvez azon egy pasi ha kigúnyolom a kis intim mérete miatt?
Figyelt kérdés
nov. 9. 04:38
1/8 anonim válasza:
A saját mazochista elmeelhajlását - vagy csak simán felsőbbrendűnek érzi magát egy oktalanul gúnyolódó szefóshoz képest!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, én nem élvezném. Bár lehet, hogy az enyém nem is annyira kicsi, fogalmam sincs, de az biztos, hogy nem nagy.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én is ilyen vagyok.
Felizgat, sexy, főleg, ha lehord mindennek.
Egyszerűen élvezem.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetséges hogy azért mert nincs tapasztalata és ilyen formában pozitív visszajelzése sem?
nov. 9. 05:11
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, eléggé fura hogy ezt élvezi.
6/8 anonim válasza:
A női dominancia, a hapsi önértékelési problémája jelenik itt meg.
7/8 anonim válasza:
Rengeteg férfinek probléma ez a farokméret kérdés, hiába gúnyolódik itt mindenki ezen. És sokaknál már annyira beakadt, hogy konkrétan erre izgulnak fel.
8/8 A kérdező kommentje:
Kicsit bűntudatom van miatta, szeretnék segíteni neki, hogy ne érezze ezt. Miben tudnék neki segíteni?
Én szerintem amúgy csak pozitív élményre lenne szüksége és elhinné, hogy nem számít milyen méretű ott lent.
nov. 9. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!