Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt vannak "srácok" azoknak tényleg mindegy, hogy milyen a nő csak dugni lehessen?
Figyelt kérdés
Lehet kövér, vékony, fogatlan, ápolatlan, szinte minden kérdés alá oda van írva, hogy írhatsz. (főleg ha 3. félt keresnek)nov. 9. 02:37
1/8 anonim válasza:
Nem hinném, akivel találkoztam innen, az még csak szexelni sem mert.
2/8 menta34 válasza:
Ha megfordítom a kérdést, akkor azt kéne feltenni, hogy:
"Akik itt vannak nők azoknak tényleg csak a külsőség számít, nem számít, hogy milyen a szex, milyen a lélek, csak legyen adonisz fotó?"
De a pasik a szánalmasak :DD
3/8 anonim válasza:
Nekem elég, ha a kertet felássa. Dugni van kit...
4/8 anonim válasza:
Vannak ilyen srácok biztos, de hát nem vagyunk egyformák szerencsére...
5/8 anonim válasza:
Az se baj ha nem akar dugni. Elég ha kijár velem horgászni és szákolgatja a halat. Fáj már a derekam nekem hajlongani meg kiemelgetni a pontyokat.
6/8 anonim válasza:
Nem mindegy. Leírni bármit lehet, megtenni egy másik dolog.
7/8 anonim válasza:
Nekem se midegy legyen átlagos ,tiszta és popsiba is szereti !
f
8/8 Noren1989 válasza:
Muszàly nőnek lennije szerinted? Csak legyen kisebb a farka az enyímnél, azt ő lesz a lyàny.
Kirekesztő kis kötsög.
*Pfehj, a sarokba köp*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!