Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag comb nagy fenék, viszont nem nagy mellek, milyen a szex ilyen alkatú nővel?
Figyelt kérdés
nov. 8. 19:57
1/5 anonim válasza:
ugyan olyan jó mint bárki mással lehet, legalábbis nekem jó volt.
2/5 anonim válasza:
Biztos jó!
Még jobb lenne, ha nagyobb mellei lennének!
3/5 anonim válasza:
Ez nem ennyin múlik.
Nekem volt 2 ilyen alkatú barátnőm és több eléggé telt partnerem is.
Élveztem ezt a kombót is, bár a második sokkal izgatóbb volt, mint az első. (mármint a második ilyen alkatú csaj)
4/5 anonim válasza:
Volt egy ilyen csaj, akit megdugtam párszor, nagyon szenvedélyes volt. De azért picit hiányérzetem volt, mert nagymellpárti vagyok. Igencsak tág volt a csaj, mondhatni kicsi volt hozzá a méretem. De pont emiatt nagyon sokáig bírtam, emiatt kemény hosszú meneteket tudtunk nyomni, most is előttem van, ahogy hátulról tolom erőből, és a gyönyörű nagy popsijával pucsított. Annak ellenére, hogy vékony voltam neki, többször is remegve élvezett el. Mondhatni, isteni volt vele a szex. De hosszútávon hiányoztak volna a nagy mellek.
5/5 anonim válasza:
A kis mell nem gond. De a nagy fenék és a vastag combok számomra visszataszítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!