Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Milyen érzés amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Milyen érzés amikor mélytorkoznak titeket?

Figyelt kérdés

ma 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nekem kellemetlen. Nem rajongok érte, de ha a nőnek ez okoz örömet hagyom, hogy kiélje magát. Mellesleg a méretem sem kicsi, amit elég nehéz torkozni.
ma 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó érzés, mert nem csak a farkad felső része van ingerelve, hanem gyakorlatilag az egész. Hiszen az ajkaihoz, nyelvéhez stb. hozzáér mindenképpen ha nyitva van a szája a partnernek, akkor is.

Viszont én imádom ha szívják erősen orál közben. Azt meg csak úgy tudja, ha max. a felét veszi szájba, de inkább csak a makkot.

ma 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, annyival kiegészíteném, hogy a mélytoroknál még a mentális része az ami pluszt ad nyilván.
ma 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó érzés. Fizikailag is egészen egyedi, teljesen más, mint egy sima szopás. És erre jön még a tudat, hogy a csaj ennyire akarja a farkamat, ami azért nyilván imponál. Nem azt mondom, hogy minden alkalommal így kell csinálni, de azért néha jólesik.
ma 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudta még senki teljesen mélytorkozni az enyémet, de amúgy jobb érzés, mint a rendes szopás.
ma 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!