Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan nők akik megcsalják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők akik megcsalják a párjukat azok miért nem akarnak tőlem semmit? Annyira csúnya lennék?

Figyelt kérdés
nov. 8. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Olyanokra hajts, barátom, akik szabadok, azokat is előbb vedd feleségül és ne pedig családokat tegyen tönkre a bűnös szexben megélt bűnös házasságtörés, amire itt ajánlkozol...
nov. 8. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem zárnád el magad a külvilágtól? Mindenki jobban járna.
nov. 8. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 Nem kell aggódnod, ő maga mondta hogy semmilyen veszélyt nem jelent a házasságokra😃😃
nov. 8. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1 es, te meg olvasod ezeket a bűnös dolgokat. Ja, meg szoktál privátozni is, képet kéregetni, az ugye nem bűnös? 😀
nov. 8. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1, aztán nehogy te legyél az új bese atya.
nov. 8. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a nőket nem a férfiak kinézete vonzza magukhoz, hanem a jó duma és a határrozott fellépés. Sportoltam is, de egy kis pocak azért maradt. Ilyen az alkatom. Úgy éreztem mindig, hogy a nők keresztül néznek rajtam. Pedig volt rá ellenpélda. Bezárt a diszkó, és én oda mentem a jegyszedő csajhoz, elkezdtem panaszkodni, hogy nem találok magamnak soha senkit. Elkísértem egy darabig, ő meg azzal az ürüggyel, hogy megmutatja nekem a romokat, behúzott a sötétbe, és elkezdett velem csókolózni. Na olyan hosszadalmas, és mélyre hatoló nyelves csókokat soha az életben nem tapasztaltam többé senkivel. Máskor feladtam egy hirdetést, hogy párt keresek, mindárt az első randin az is smárolni akart velem. Gondolom, ha ronda lettem volna, nem estek volna nekem a csajok, miután ismerték a szándékom. Előtte azt látták, hogy félénk vagyok és félszeg, egyből elküldtek engem melegebb éghajlatra. Ha meg egy kis "bátorítót" ittam, akkor pláne válogatott trágárságokal zavartak el a francba. A külső is számít valamennyire, de ahogyan beszélsz, viselkedsz velük, az a mérvadó elsősorban. Nem szabad, félénknek mutatkozni, de pszichopatának se tartsanak, mert túlzottan nyomulsz.
nov. 8. 13:26
 7/7 menta34 ***** válasza:
A kérdésre az az egyszerű válasz, hogy valami nem elég szimpatikus nekik. Hogy mi, azt így nehéz megtippelni, el kéne meséld, hogy meddig jutottál, hol melyik lépésben és hogyan kosaraztak ki, stb. :)
nov. 9. 05:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!