Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége, miért lesz gátlásos vagy épp támadó, ha a szex kerül szóba?
Figyelt kérdés
ma 13:39
1/7 anonim válasza:
Ha veled kerül szóba a szex én is gátlásos lennék.
De ha a párommal ott nyitott vagyok.
2/7 anonim válasza:
Ne 20 évesekkel próbálj beszélgetni.
A felvilágosítás a tiltásig meg a "megölsz egy gyereket mert terhes leszel"-ig terjed, ezt nem lehet olyan gyorsan legyűrni
3/7 anonim válasza:
Valszeg te vagy szociálisan taszító.
Nem gátlásosság, hanem irritálja őket a fura közeledési kísérleted meg a téma kéretlen felhozatala.
Miután ebből nem értessz, el vagy küldve a f@szba, azt meg támadónak veszed? Hát lehet mert nem akarnak fura gyerekek beteg fantáziáiról beszélgetni.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, velem abszolút nem ilyenek általában, igaz érzik tudják, hogy nem is arra megy hogy meg dugjam őket, hanem egyszerűen játékos hülyeségek ami miatt szóba kerül.
5/7 anonim válasza:
Nem lesznek, ha csak nem az ő szexualitásukról kezded őket faggatni.
7/7 anonim válasza:
Biztos zavarja őket, hogy közben a farkadat markolászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!