Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi céges bulin tervezel ráhajtást valakire?
Figyelt kérdés
Bármi érdekel, akár régóta tervezett fejben már számtalanszor elkalandozó gondolatok megvalósítása a bulin stb.nov. 7. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, megvan a kiszemelt
Igen, nincs kiszemelt, akivel összejön
Igen, de házas az illető így nehéz lesz
Igen, de házas vagyok
Nem, házas vagyok tiszteletben tartom
Nem, nem akarok munkahelyi zűrt
Nem, házas akit kinéztem magamnak, tiszteletben tartom
19 szavazat
3/6 anonim válasza:
Férfiak közt dolgozok,és nincs céges karácsonyi buli, kirekesztve érzem magam ! 😣 F
4/6 anonim válasza:
Nem, amint lehet lelépek, különben is hol kellene megejteni a ráhajtást a WC-ben?
6/6 anonim válasza:
Csak fiúk vagyunk a cégnél de egye fene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!