Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A merevedésnek van köze az edzettséghez? Másnál is előfordul ilyen?
30 vagyok, és 15 éve heti rendszerességgel szexelek, kihagyás nélkül.
Az utóbbi 3 évben nagyon megváltozott az életvitelem, abbahagytam az edzést és otthonról dolgozom, van, hogy 2-3 napig ki sem megyek a lakásból, ha megyek is valahova, autóval.
Genetikám miatt, és mivel figyelek a kajára, nem híztam el, de a pulzusom szexen kívül szinte sosem emelkedik magasba már régóta.
Már egy ideje merevedési gondjaim vannak, ha minden nap van szex, nehezen megyek el. Ha nincs meg hamar az orgazmushoz közeli érzés (mondjuk 10 percen belül), akkor lelankadok és ennyi. Erősen izzadok, a pulzusom magas, lihegek, pihenni kell. Amíg meg nem nyugszom teljesen, nem áll fel semmire.
A másik eset, ha orgazmus előtt kicsúszik, vagy bármi megszakítja egy pillanatra, utána ismét nem tudok elmenni, lelankadok.
Ahogy felmegy a pulzusom, mintha a vért venné el a szervezetem a péniszemből, vagy vészreakcióba lépne, vagy én nem tudom mi történik, de sosem volt ilyen régen.
Az megoldás lehet, ha elkezdek kardiós edzéseket végezni heti többször? Vagy más lesz a probléma?
Lustább lettem, nőtt az alvásigényem, de mást nem veszek észre magamon ezeken kívül.
Elképzelhető, hogy az edzés hiánya miatt a hormonális rendszer is változott. Továbbá pszichés probléma is lehet a háttérben. Erre utal az alvásigény megváltozása is. Esetleg egy kis cink, szelén és D-vitamin hiány is állhat a háttérben, már ami a hormonális rendszert illeti
Igen, a kardiózás is jó, de ha erőedzésekhez van kedved inkább, mehetsz bátran konditeremben is. Több kutatás is igazolta,hogy jót tesz a tesztoszteron szintnek.
Heteroszexuális férfi válaszoló
A mozgáshiány okozhat keringési problémákat, hiába van mellette egészséges étrend, káros szenvedély nélkül.
A sport remek, de lehet, hogy bőven elég lenne napi 2 óra séta, kerékpározás (nem fulladásig, egyszerűen csak, mintha boltba mennél).
A partnerem szintén 30-as, minden nap bejátszik nála valami csipsz,csoki, üdítő. Dohányos, mellette asztmás, ezért nem fut, nem kardiózik, vitamint sem szed. Viszont a munkába, boltba gyalog megy (napi másfél óra), ott pakol (8 óra séta +5-10 kilós súlyok emelése), illetve néha pingpongozik a szomszéddal szórakozásból.
Nincs soha merevedési problémája, szóval nem biztos, hogy a fárasztó, magas pulzusszámot létrehozó edzés csak a célravezető. Ő ilyen izgága, hogy napi 10-11 órát jövésben van, lehet ez a titok.
#4 ne feledd hogy mi férfiak se vagyunk egyformák. Na meg persze a csajok se akikkel vagyunk...
Nem lényeges a párod, mert ő egy másik ember. Itt lényeges az volt, hogy történt változás a kérdező életében és szeretne tudni van-e oksági viszony ezzel kapcsolatban a szexuális teljesítőképességét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!