Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy ennyire szőrös férfi test gáz ?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egy fullos kisportolt test, csak magát a szörzetet kérdem hogy ez okés vagy csupaszon jobb ?
nov. 6. 17:00
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt. Én szerintem a szőr egy férfit még férfiasabbá tesz (persze nem mindenhol és nem mindenhogyan). De ez csak az én véleményem. Ízlések és pofonok
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából amit láttok ott vagyok szőrös, meg a lábam és alkarom. Hát, hónalj, intim rész csupasz.
nov. 6. 17:04
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor nár csak figyni kicsit meg izmosodni kéne 😀
nov. 6. 17:46
7/10 anonim válasza:
Jól írod, fogyni, és izmosodni, bár mostanában az utolsó se lényeg, csak légy gebe😂🤣
Hajrá!!!
36/F
8/10 anonim válasza:
A szőr nem sok, de rendkívül igénytelened a tested.
Figyelj már oda.
Oké, mee to van, de azért legyél mar ferfiasabb, ne egy igénytelen zsír.
20/N
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Ennyire szarul nézek ki ? 😂
nov. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!