Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő az, amit még kibír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő az, amit még kibír egy férfi szex nélkül?

Figyelt kérdés
Én egy hét után már nyűgös vagyok, de hát mindenki másként viseli ezt el. Ki meddig bírja úgy, hogy még nincs ennek jele, mármint a szex hiányának?

nov. 6. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Pár nap
nov. 6. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
25 év
nov. 6. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
És ha csak akkor jutnál szexhez ha fizetnél érte?
nov. 6. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
1 nap
nov. 6. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Pár nap. Max 5 és megszopatok valakit!!!

😜

nov. 6. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Börtönben az ítélet hosszától függ. Minden kibírható...Sőt lehet olyan élethelyzet, hogy eszedbe sem jut a b@szás, csak élj...
nov. 6. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
6 normál élethelyzetet nézzünk,mēg nem láttam 40 éves szűz férfit aki normális lett volna agyilag
nov. 6. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát az sok mindentől függ.

Pl 25 évesen az akkori barátnőmmel naponta szex volt, néha 2-3 is. Akkor kb1-2 napot kibírtam, de utána már nagyon hiányzott.

MOST 51 évesen már 1 hetet is kibírok, hozzáteszem nincs bajom, a múltkor 4 napig minden nap szex volt, de a korral is jár ez.

Aztán ott van a stressz, idegi fáradtság. Pl anno a jogi egyetemen a vizsgaidőszakban ( kb 1 hónap) "kikapcsolt" a libidóm, alig bírtam/ kívántam a szexet, már azt hittem bajom van, pedig akkor is 27 körül voltam csak.

És amint vége volt a vizsgáknak, láss csodát, naponta kívántam.

nov. 6. 19:13
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Szerinted mindenkinél ugyanannyi idő 🤦‍♂️?
nov. 7. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit irtam 7 komment ott a pont,ti csak mellédumáltok
nov. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!