Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb mellű lányok, terveztek egyszer majd szilikon cicit?
Ja és a párom imádja, érdekes
Előtte nem látott melltartó nélkül.
Ha elfogadod hogy a legtöbb nőnek lelkileg így könnyebb, akkor meg mi a f.aszért jó olvasni hogy sok nő elutasító a szilikonnal?
Ha férfi vagy te nem tudhatod milyen amikor olyan ocsmány asszimetrikus nem létező melle van egy nőnek mint nekem is volt.
Akkor ne szólj bele
Valamit félreértettél, mert én nem fogadtam el, hogy a "legtöbb" nőnek lelkileg így könnyebb. Épp ellenkezőleg, annak örülök, hogy a legtöbb válaszoló lelki nyugalma nem ezen múlik és vannak annyira jóban magukkal, hogy elfogadják a mellüket olyannak amilyen. Ők az egészséges lelkivilágú nők.
Azt fogadtam el, hogy vannak olyan nők, akiknek valóban szükségük lehet erre, mint például neked.
A balfasz pasiknak is szükségük van jól kinéző de ócska BMW-re ahhoz, hogy aztán felszedjék az elöl-hátul szilikonos macákat.
Azt fogadtam el, hogy vannak olyan nők, akiknek valóban szükségük lehet erre, mint például neked.
Igen, aztán meg le szilikonos macázol :D érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!