Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy 51 éves nő rámozdul egy 25 éves fiúra?
Figyelt kérdés
Félreérthetetlen utalásokat tesz neki, megadja a számát, facebookon írogat neki, meghívja magához stb.nov. 6. 10:47
1/16 anonim válasza:
Ha fiúnak nincs vele baja akkor miért ne. Én is szívesen elkapnék egy jó milfet.
26/f
3/16 anonim válasza:
52éves volt a Nő aki "elkapott" én 33. Imádtam. Jó lesz .
4/16 anonim válasza:
Teljesen normális. Miért merült fel benned a kérdés?
5/16 anonim válasza:
Nincs gond ezzel ha mindketten függetlenek,és megbeszélik miről szól a kapcsolat.
6/16 anonim válasza:
Semmi baj vele ha kölcsönös a vonzalom! Ne mások véleményének akarjatok megfelelni!
7/16 anonim válasza:
Én 26 voltam amikor egy 63 éves nő kikezdett velem a munkahelyen. Teljesen az ujjai köré csavart,úgy hogy nem is akart tőlem semmit.
Én voltam a szat,mert beleszerettem és többet szerettem volna. Egy pár nő meg vele karöltve teljesen kicsinált.
Azóta szerencsére új szerelem van,ami viszonzott is.☺️ De 2 évvel ő is idősebb nálam.
27/F
8/16 anonim válasza:
Semmi nem furcsa, viszont 25 éves még éppen az a kor amikor kérdéses mennyire érett mentálisan és szexuális kultúra szempontjából.
9/16 anonim válasza:
25 évesen a többség már gyereket vállal mi az hogy nem érett rá mentálisan? 😂😂 majdnem leestem a székről
Ha tudod csak szexként kezelni akkor hajrá. Ha nem, én nem kötődnék a helyedben egy olyan nőhöz aki teljesen máshol tart az életben.
10/16 anonim válasza:
Ha a nő is akarja meg a srác is akkor normális! Másnak meg semmi köze hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!